2021
Medlemmar på tandemcykel

Kalendarium 2021

Veckoschema motions- och träningsaktiviteter 2021


Måndagar

Tandemscykling kl. 17.00 - 19.00 MIS Stuga 7 Skatås


Tisdagar

Tisdagsmotion kl. 11.00 -13.00 MIS Stuga 7 Skatås


Varannan onsdag

Löpargrupp kl. 18.00-19.00 MIS Stuga 7 Skatås


Ledsagare finns vid våra aktiviteter.

I MIS stugan, nr 7 i Skatås finns kaffe och té att dricka.


Alla andra aktiviteter kommer att annonseras på anslagstavlan i klubbstugan, via e-post och på vår webbplats samt facebooksidan.  Vi kommer även med kort varsel att kunna anordna någon eller några prova-på-aktiviteter.


Reservation för ev. ändringar.


ÅRETS DATUM

14 juni, Lilla Amundön

Från den 14 juni kan vi återigen träffas på Lilla Amundön varje måndag under hela sommaren. Här kan vi promenera, bada i havet eller bara njuta i solen och umgås. Varje måndag mellan kl. 15.00-18.00 har vi ledsagare på plats.

 

Söndag 20 juni, Midsommarlunch

Söndag 20 juni blir det lite tidigt midsommarfirande i stugan.  Vi träffas kl. 11.00 för en promenad, därefter blir det klassiskt midsommarfirande med sill, potatis och givetvis jordgubbar! Förhoppningsvis mycket sommarkänsla och värme! 

Avgiften är 50 kr.


Fredag 13 augusti, Vanding Kullaleden

Den 13 augusti har vi bokat in en vandringsresa med Rolfs buss. Vi åker tidigt fredag morgon från Göteborg. Från pittoreska Mölle vandrar vi längs Kullaleden till Höganäs. Där äter vi lunch på restaurang Bryggan. Vandringen är drygt en mil så det är god kondition som förväntas! Efter lunchen reser vi tillbaka till Göteborg. Priset för denna resan är 300 kr för våra medlemmar.


Måndag 16 augusti

Sommarens avslutning på Lilla Amundön!


Tänk vad tiden och framförallt sommaren går fort. På måndag 16 augusti, klockan 15.00-18.00, är det dags för vår sista aktivitetsdag på Lilla Amundön. Förhoppningsvis lockar vädret till ett dopp i havet. Vi avslutar med en grillad hamburgare i cafét.


Fredag 10 till söndag 12 septeber

Vandring, cykling och löpning i Åkulla


Lördag 3 oktober, Räkfest

Äntligen är det snart dags för MIS årliga Räkfest! Fredag 1 oktober dukar vi upp med bröd, ost och massor av goda räkor. Vi kanske även vågar oss på några danssteg. Alkoholfri dryck ingår. Önskar du något annat, tar du med det själv.

Platsen är som vanligt vår stuga 7 i Skatås.


Lördag 16 oktober, MIS-loppet!

Lördagen den 16 oktober är det äntligen dags för höstens härliga motionslopp i Skatås underbara terräng. Spring, jogga eller gå. Du kan välja mellan tre sträckor, 10 km, 5 km eller

2,5 km. Ingen tidtagning eller tävlingshets. Alla deltagare belönas med guldmedalj, banan och givetvis kexchoklad! Efter loppet serveras fika

 

Första start sker kl 11.00. Då ger sig dom av som vill ta sig an långa sträckan. Kl 12.00 startar dom som väljer 5 km. Kl 12.30 är det dags för de som har valt 2,5 km. Samling i vår stuga inför varje startgrupp.

 

Tänk på att terrängen på 2,5 km och 5 km är jämn och enkel att ta sig fram i. Däremot är det lite mer ojämn terräng på delar av sträckan på 10 km.

 

Startavgiften är 50 kr. Denna avgift betalar MIS för dig som är medlem. Kanske har du nära och kära som också vill vara med!